Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuwe schoolleider


Graag wil ik mij aan u voorstellen als opvolger van Klaaske de Ruiter, per 1 januari 2020.
Mijn naam is Carin van der Akker en ben 55 jaar en woonachtig in Zeist. Ik ben 24 jaar getrouwd met Martien en moeder van Fleur van 23 en stiefmoeder van Micky van 33. 
Sinds 1 januari 2004 werk ik voor stichting De Kleine Prins. De afgelopen jaren werkte ik met veel plezier als schoolleider op de Mytylschool in Utrecht. 
Ik leidde o.a. gesprekken tussen ouders- school en revalidatiecentrum en leerde daar veel van, met name dat ouders de expert zijn van hun kind en ook hoe belangrijk een goede samenwerking is. 
In schooljaar 2016-2017 startte ik met de tweejarige schoolleiders opleiding van Penta Nova tot vakbekwaam schoolleider en in 2018 haalde ik mijn diploma.

Vanaf schooljaar 2018-2019 ben ik als schoolleider gaan werken op de Mytylschool in Utrecht. 
Vóór de zomervakantie van 2020 vroeg het bestuur mij of ik de overstap wilde maken naar De Kleine Prins Utrecht Noord. Klaaske had besloten om per januari 2021 met prepensioen te gaan en men zocht een nieuwe schoolleider op haar plek. 
Klaaske en de school waren mij als collega-school al bekend. Mijn indruk van de school was positief. Overzichtelijk, een warme sfeer en leuke leerlingen en een fijn team. Dat was een aantrekkelijk voorstel. Als schoolleider kun je dicht bij de leerlingen en het team je werk doen en dat spreekt mij zeer aan. 
Sinds de zomervakantie loop ik 2 dagen per week mee op school en de 3e dag doe ik scholing kwaliteitszorg samen met Cathy de Poorter, leerkracht Hazelaar en interne begeleider en Mirjam Lasseur, leerkracht Hazelaar
Met de kerstvakantie zal Klaaske afscheid nemen en in het nieuwe jaar zal ik het roer van de school fulltime over gaan nemen.
Ik heb zin om me te verbinden met de school, de leerlingen, de teamleden en met u als ouders/ verzorgers. Mijn motto is: ieder mens(-enkind) in zijn kracht zetten.
Vanwege de Coronatijd is het wat minder makkelijk om elkaar live te ontmoeten, maar ik ga er vanuit dat we elkaar in de toekomst regelmatig zullen spreken.

dit is nodig
daadkrachtig
passie
zorgvuldig
flexibel
creatief