Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Schoolverlatersdag door Ayman en Sjoerd uit de Meidoorn

Het was een leuke, bijzondere dag….!
Weet je wat we aten bij de lunch: Overheerljke PATAT! Sjoerd at niet eerder zoveel patatjes. 
Mijn gasten kwamen ook patat eten. Weet je wie dat waren:  mijn vader en moeder. We zaten met z’n allen aan tafel en gingen gezellig praten met elkaar. Daarna gingen we buitenspelen en wij gingen voet-ballen. En op deze dag wonnen wij zelfs met 3 goals. Ayman maakte ook een goal. Nu konden we extra goed de musical spelen...


Musical ‘Rare dokters met Wonderpillen’

Alle spelers moesten eerst in de kleedkamer wachten. Jaylinn en Maartje gingen een vlag ophangen. 
We gingen de gymzaal omtoveren tot een praktijk. En toen: 
We begonnen direct met ritmedrummen.   Daarna kwamen de patiënten uit de wachtkamer aan de beurt. 
RTL boulevard kwam met Tjebbe, Christiaan, Kaylee. Ze kwamen het nieuws vertellen dat de praktijk bij de professor met de twee dokters open ging. Daar kwam ook reporter Maartje.
De eerste patiënt was Jaylinn, ze wou een plant worden en moest een pilletje innemen. Toen veranderde ze in een plant met een mooie plantenpruik. 

Toen kwam Virgill. Hij wilde alle landen van de wereld weten, nam een pilletje. Toen moest hij uiteindelijk naar de juf toe om te bewijzen dat hij alles wist. En Virgill kon zo in één keer alle landen opnoemen,
Ayman was voetballer met Stan, Conner, Tijn en Dennie. De dokter  vroeg: kunnen we jullie helpen? 

Nou dokter, we willen de beste voetbalwedstrijd van ons leven hebben. Met messcherpe corners, een schot in het doel, een mooie pass en een dikke panna.
 Toen kwamen de dansers aan de beurt, Dominique, Eva en Sjoerd. We deden een botsdans, dat ging met opzet verkeerd en toen kwam het echt goede lied waar we op dansten. Where have you been van Rihanna.
De boeven kwamen er aan om een pilletje te stelen, omdat ze hetzelfde wilden kunnen doen als de anderen en toen kregen ze de hik. 
Aan het einde was  nog het eindlied ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake, maar dan met onze eigen versie.
Het was leuk, echt leuk. Ik zag iedereen blij zijn. Het laatste stukje van de musical waarbij we cadeau’s en tasjes was superleuk!!! 


Media
  • zee1
dit is nodig
daadkrachtig
passie
zorgvuldig
flexibel
creatief